DOTIS TRAINING S.R.L.-PARTENERUL DVS DE INCREDERE

NE – AM INFIINTAT IN 2005,  IN PLOIESTI

Dorim dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri.

Am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora,

Cursurile sunt  structurate pe module de pregatire teoretica si practica.

Spiritul de echipă, ideile, profesionalismul, pasiunea  ,maturitatea cat si experiența acumulată , au  reușit sã contribuie la evoluția noastră,

Putem oferi plus valoare activitatilor  clienților noștri prin  training specializat, să îmbunătățim abilitățile și competențele participanților la acțiunile organizate de noi,

Clientii nostrii  au devenit clienții noștri fideli.

Programele sunt pregatite si sustinute de traineri cu experienta , ce folosesc metode si tehnici, imbinind teoria cu aplicatiile practice , in scopul optimizarii rezultatului, fiind invitati specialisti din cadrul Ministerelor de resort,  cadre universitare, bogată experiență pedagogică sau universitară internă și internațională ,cu care societatea noastra are incheiate contracte de colaborare. Serviciile conexe desfășurării programelor de pregătire și training, sunt recunoscute a fi de calitate, apropiindu-se tot mai mult de solicitările și exigentele cliențior noștri.

Activitatea de training , de scurta durata , se desfasoara in sali de conferinta, dotate dupa ultimele  standardele , in diferite locatii precum:

– Sinaia, Predeal, Bran , Brasov, Poiana Brasov, Mamaia, Venus, Eforie, Delta;

– La sediul clientului, pentru programe personalizate , atunci cand acest lucru se solicita.

Deasemenea , SC DOTIS TRAINING , vine in intampinarea nevoilor clinetilor sai si  acorda anumite discount-uri, de fidelitate si de volum cursanti.

EXPERIENTA :

In cei 19  ani de activitate SC DOTIS TRAINING a instruit peste 15000 de participanti de la importante emtitati si institutii ,societati comerciale, asociatii studentesti , Ministere , Regii autonome.

Va asiguram, ca prin participarea la seminariile organizate de SC Dotis Training, participantii isi vor imbogati considerabil cunostintele profesionale,  ducand la sporirea eficientei activitatii in cadrul societatilor in care activeaza si nu  in ultimul rand la  rezolvarea punctuala a problemelor cu care se confrunta la locul de munca.

Grija deosebită arătată clienţilor şi nevoilor lor, atitudinea faţă de aceştia şi respectarea întocmai a ofertei făcute sunt crezuri profesionale ce au făcut din SC DOTIS TRAINING  soluţia optimă pentru alegerea unui curs de instruire profesională.