Înscrie-te la cursurile Dotis Training utilizând Prima de Carieră Didactică! Profesorii și personalul didactic auxiliar din învățământul preuniversitar si beneficiază de Prima de Carieră Didactică, în valoare de 1500 de Lei. Aceasta poate fi utilizată pentru cursuri de formare profesională. Prima de Carieră Didactică este încărcată pe carduri sociale, livrate beneficiarilor prin Poșta Română.

Dotis Training, este partener în programul „Prima de Carieră Didactică” Pluxee (Sodexo),UP Romania si te poți înscrie la oricare dintre cursurile Dotis Training. Folosește cei 1500 de Lei pentru a plăti total sau parțial contravaloarea cursului.

Dacă esti interesat de dezvoltare personală, de îmbunătățirea abilităților profesionale sau de aprofundarea unor noi domenii, Dotis Training îți oferă solutia ,cu o gama larga de de cursuri sustinute de formatori experimentați , cu experienta teoretica si practica in domeniul vizat , Deasemnea, punem la dispozitia cursantilor materiale de curs bine structurate, fiecare sesiune de instruire este o investiție valoroasă în cariera ta.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor de formare ale celor interesați in dezvoltarea lor profesionala cat si pentru continuarea educației lor.

Daca esti interesat , inregistrează-te și participa , la unul dintre cursurile moastre si cu siguranta .., Un om informat e un om puternic. -John Davison Rockefeller
Informatii utile
Inainte de inscrierea la curs , si plata serviciului ,va rugam solicitati toate informatiile privind desfasurarea acestuia.

Cum se realizeaza plata cursurilor folosind Prima de Cariera Didactica?
Intra pe pagina cursului pe care vrei sa il urmezi/ Sectiunea Cursuri

Daca programul selectat are pretul afisat il poti adauga in cos. Dupa adaugarea produsului in cos trebuie finalizata comanda completand datele personale.

Daca programul selectat nu are pretul afisat,va rugam sa ne contactati la adresa de e mail contact@dotistraining.ro .
Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
Vei primi automat, pe e-mail, detaliile despre curs .
In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza /INSCRIERE ONLINE. Apasa si completeaza campurile obligatorii si alege una din metodalitatea de plata .Este important sa platesti folosind un card „Prima de Cariera Didactica” emis de Pluxee (Sodexo) sau UP Romania .
In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.
Dupa finalizarea platii , Dotis Training , va emite factura si o va trimite pe adresa dvs de e-mail.